Έχετε πολύ καλύτερα πράγματα να κάνετε με τα χέρια σας

Η προσέγγιση μας….


«Η καθαρή επικοινωνία φέρνει τις επιχειρήσεις πιο κοντά»

Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Η χρήση των κεφαλόφωνων στο χώρο εργασίας, όπως είναι αποδεδειγμένο με πολυάριθμες έρευνες, αυξάνει την παραγωγικότητα, μειώνει τις πιθανότητες λαθών και φυσικά, συμβάλει στη σωστή υγεία και ασφάλεια των χρηστών αποτρέποντας τραυματισμούς και προβλήματα όπως το TNS (TelephoneNeckSyndrome) που ταλαιπωρεί εκατομμύρια εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο.

Τεχνογνωσία

Εμπειρία

Ποια είναι η Accutone.


Η Accutone θεωρείται 3η παγκοσμίως στο χώρο των επαγγελματικών ακουστικών κεφαλής. Σε σχέση με άλλες εταιρίες, έχει το πλεονέκτημα ότι είναι άμεσος κατασκευαστής και έχει μεγάλη εμπειρία στην ηλεκτροακουστική. Τα πρώτα προϊόντα ξεκίνησαν το 1969.

Στην Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια, η Accutone υποστηρίζεται τεχνικά από την Telemax (ΝΩΤΑΣ Π. ΑΕΒΕ).

Τι κατασκευάσουμε;

Η Accutone εστιάζει αποκλειστικά στην παραγωγή τηλεφωνικών ακουστικών και σχετικών λύσεων για τηλεφωνικά κέντρα, γραφεία και CallCenter.

Responsive Design

Σχεδιάζεται ένα πλήθος διαφορετικών διεπαφών όπως για Deskphones, κινητά/ Tablet ή VOIP καθώς και για κονσόλες τηλεφωνικών κέντρων, ψηφιακές ή αναλογικές συσκευές αλλά και ασύρματες λύσεις. Υπάρχουν αντάπτορες και τερματικά καλώδια που καλύπτουν πρακτικά όλες τις τηλεφωνικές συσκευές της αγοράς.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Accutone Hellas

Νώττας Θόδωρος

6ο χλμ Χαριλάου-Θέρμης

57001 Θεσσαλονίκη

Τηλ: 231-2312347

EMAIL: [email protected]