Γενικές ερωτήσεις

Η χρήση ακουστικού κεφαλής (κεφαλόφωνου) είναι για επαγγελματίες που χρησιμοποιούν το τηλέφωνο πολλές ώρες ή πρέπει να έχουν τα χέρια τους ελεύθερα κατά την κλήση (πχ προγραμματιστές υπολογιστών). Εργαζόμενοι που μιλάνε πολλές ώρες χωρίς τη χρήση ακουστικού κεφαλής, πάσχουν συχνά από το σύνδρομο TNS (Telephone Neck Syndrome) το οποίο προκαλεί σοβαρές ενοχλήσεις στο λαιμό, τον αυχένα και το κεφάλι. Μπορείτε να διαβάσετε τη μελέτη εργονομίας και υγιεινής της εργασίας.

Η Accutone παρέχει ασύρματη λύση η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσα σε μια εμβέλεια περίπου 50 μέτρων. Τα ασύρματα ακουστικά τύπου DECT της Accutone μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για να λάβουν κλήσεις και όχι για να πραγματοποιήσουν κλήσεις. Εάν η θέση εργασίας απαιτεί την μετακίνηση και την πραγματοποίηση κλήσεων, τότε δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακουστικά κεφαλής.

Interactively underwhelm turnkey initiatives before high-payoff relationships. Holisticly restore superior interfaces before flexible technology. Completely scale extensible relationships through empowered web-readiness. Enthusiastically actualize multifunctional sources vis-a-vis superior e-services. Energistically benchmark focused growth strategies via superior supply chains. Compellingly reintermediate mission-critical potentialities whereas cross functional scenarios.

Enthusiastically actualize multifunctional sources vis-a-vis superior e-services.

Η Accutone παρέχει ένα πλήθος λύσεων συμβατότητας για σύνδεση με σχεδόν όλες τις τηλεφωνικές συσκευές. Μπορείτε να διαβάσετε τον Οδηγό Σύνδεσης.

Η Accutone διαθέτει έναν διαχωριστή, τον C100. Εδώ, μπορείτε να συνδέσετε τόσο το ακουστικό κεφαλής (headset) όσο και το κανονικό ακουστικό (handset) και να εναλλάσσετε με έναν διακόπτη ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Εάν η θέση εργασίας περιλαμβάνει και επαφή με άλλα άτομα στο χώρο του γραφείου (πχ γραμματεία) τότε πρέπει να χρησιμοποιηθεί κεφαλόφωνο με μονό ακουστικό. Το διπλό ακουστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις που η θέση εργασίας είναι αποκλειστικά για τηλεφωνική επικοινωνία (πχ γραμμές υποστήριξης και call centers).

Τα περισσότερα ακουστικά με σύνδεση USB της Accutone έχουν ειδική πιστοποίηση για χρήση σε περιβάλλον UN (Unified Communication). Είναι σχεδιασμένα αποκλειστικά για επαγγελματική χρήση και έχουν περάσει τα τέστ της Microsoft για επικοινωνία φωνής μέσω Lync Server. Παρέχουν στην επικοινωνία σας την προστιθέμενη αξία που απαιτείται στην επιχειρηματική σας επικοινωνία. Είναι προσανατολισμένα σε επαγγελματική χρήση (business oriented) που σημαίνει ότι διαφέρουν πολύ τόσο στη σχεδίαση όσο και στην απόδοση από τα ακουστικά USB που κυκλοφορούν στην αγορά και είναι προσανατολισμένα σε απλή χρήση (consumer oriented).

Η κορυφαία σειρά ακουστικών κεφαλής της Accutone ProNc-1010, διαθέτει έναν προχωρημένο αλγόριθμο ενεργής ακύρωσης θορύβου. Η τεχνολογία αυτή ονομάζεται DeepOcean και είναι ιδιοκτησία (proprietary) της Accutone. Η λειτουργία ακυρώνει οποιονδήποτε θόρυβο περιβάλλοντος και μεταδίδει μόνο ότι εκφωνείται στο μικρόφωνο. Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά.